Alex Zetsen

Functie: Wagenbouwteam
Geboortedatum: 17 april 1985
Woonplaats: Stein

Alex werkt als ICT coördinator bij de Gelissen Groep. Hij is getrouwd met Romy waarmee hij al sinds 2002 een relatie heeft. Alex en Romy wonen in Stein. In januari 2014 is hun zoontje Levi geboren en in oktober 2017 hun dochtertje Kenna. In het weekend is Alex vaak bezig met hobbyen in de tuin en spelen en knuffelen met Levi en Kenna.

Anouk Buschmann

Functie: Inkopen optochten

Anouk is één van de eerste vrienden sinds de start in 2005. Ze is werkzaam als psychologe. In haar vrije tijd doet ze graag zwemmen, wandelen, reizen en lezen. Anouk is een echt familiemens en houdt ervan om samen met vrienden en haar vriend Joep veel gezelligheid te beleven. Vier dagen carnaval is hierin één van de hoogtepunten!

Benjamin Burgers

Functie: Algemene zaken
Geboortedatum: 23 februari 1981
Woonplaats: Schipperskerk 

Sinds 2006 is Benjamin werkzaam bij CPScolor, wat tegenwoordig Chromaflo technologies heet, op de afdeling Quality control. Via een collega (oud-lid Finy Snackers) heeft hij zijn vriendin Charlotte leren kennen. Sinds februari 2014 wonen ze gezellig samen in het knusse Schipperskerk, nabij Grevenbicht. Na een aantal jaren de optocht vanaf het balkon van Charlotte's oma in Meers te bekijken is hij vanaf 2014 zelf lid van deze bende.

Bram Schmitz

Functie: Secretaris, Fietsdriedaagse en Website 
Geboortedatum: 17 mei 1987 
Woonplaats: Urmond

Bram is een van de oprichters van Sjpaspromotion in 2005 en zit vanaf het begin in het bestuur. Hij is moleculair bioloog en tevens eerstegraads docent biologie. Sinds 2010 doceert hij internationale studenten aan de Universiteit Maastricht. In zijn vrije tijd houdt hij van wielrennen, squash, snowboarden, wandelen, lezen, vissen, zwemmen, uitslapen en leuke dingen ondernemen. Het plezier staat immers voorop!

Charlotte Meulenberg

Functie: Algemene zaken
Geboortedatum: 14 november 1986
Woonplaats: Schipperskerk

Charlotte is een zelfverklaard anglofiel en heeft van haar passie haar beroep gemaakt: ze werkt sinds een aantal jaar als docente Engels. Ze was jaren het enige Measerse lid, maar in 2014 is Charlotte van Meers naar Schipperskerk verhuisd om daar samen te gaan wonen met haar vriend Benjamin. Carnaval vieren doet ze echter nog steeds in Stein en omstreken! Haar vrije tijd vult ze meestal met wandelen en lezen, terwijl ze ook graag met vrienden afspreekt.

Chris Hendrix

Functie: Algemene zaken
Geboortedatum: 12 maart 1989  
Woonplaats: Arnhem

Chris zijn grote passie is sport, in zijn vrije tijd sport hij zelf graag en in zijn werk als embedded scientist bij NOC*NSF draait ook alles om sport. Hij doet onder andere de wedstrijdanalyses voor waterpolo en baanwielrennen en reist zo de hele wereld rond, iets wat prima aansluit bij zijn andere passie: reizen.

Claudia Hermans

Functie: Kledingteam en Fietsdriedaagse
Geboortedatum: 20 oktober 1991
Woonplaats: Stein

Claudia heeft in januari 2017 haar diploma als bachelor of education. Na haar afstuderen is zij meteen aan het werk gegaan als vervangster. Momenteel is zij vervangster binnen Stichting Kindante. Als hobby is Claudia actief bij majorette vereniging Star Light Elsloo, waar ze al ruim 18 jaar lid is en inmiddels de rol van trainster vervult. Zij heeft hier met verschillende shows titels behaald. Binnen stichting Sjpaspromotion draagt zij er zorg voor de onze leden weer netjes op straat lopen tijdens de optochten. Tevens is zij coördinator van de inschrijving van de Fietsdriedaagse.

Fabiënne Hendrix - Nijssen

Functie: Kledingteam
Geboortedatum: 30 december 1987
Woonplaats: Stein

Fab is gediplomeerd als maatschappelijk werker en werkzaam in zorgcentrum Avé Maria te Geulle op de psychogeriatrische afdeling. Haar grootste hobby is Star Light waar ze al vele jaren actief is, momenteel in de rol van instructrice. Naast haar activiteiten voor Star Light houdt ze van reizen en sinds januari 2018 is ze trotse mama van haar lieve dochtertje Nova.

Jeroen Reuvers

Functie: Wandeltocht, fietsdriedaagse en bouwteam
Geboortedatum: 20 juni 1987
Woonplaats: Stein

Jeroen is jurist en werkt bij een overheidsinstelling in Maastricht. Na jarenlang in Geulle te hebben gewoond, woont hij al enkele jaren in Stein. In zijn vrije tijd wandelt en fietst Jeroen veel. Verder houdt hij van lekker eten, muziek en niet te vergeten: gezelligheid met zijn vrienden.

Lars Tummers

Functie: Wandeltocht
Geboortedatum: 19 december 1986
Woonplaats: Elsloo

Lars is werkzaam in de metaal techniek. Naast zijn werk doet Lars aan sport en motorrijden.

Lea Coumans - Swaen

Functie: Algemene zaken
Geboortedatum: 22 mei 1988
Woonplaats: Elsloo

Lea van de Lèntjheuvel is in Elsloo terecht gekomen door haar man Rick. Lea is eigenaar van Snackpoint Oirsbeek, een cafetaria genoteerd in de top 100 van Nederland. In haar vrije tijd speelt Lea toneel bij het Lindenheuvels Toneel.

Marja Verstappen - Corbey

Functie: Fietsdriedaagse, wandeltocht & kledingteam
Geboortedatum: 7 december 1985
Woonplaats: Elsloo

Marja is sinds 2008 lid van Sjpaspromotion. Marja werkt sinds 2005 bij McDonald's, en is daar doorgegroeid tot assistent restaurantmanager bij McDonald's de Geusselt. In haar vrije tijd gaat ze graag naar het theater. Andere hobby’s zijn wandelen, lezen en natuurlijk leuke dingen doen met vrienden.

Ralf Verstappen

Functie: Wandeltocht en Fietsdriedaagse
Geboortedatum: 22 mei 1986
Woonplaats: Elsloo

Ralf is sinds 2007 lid van Sjpaspromotion en je kunt hem alles vragen over de Wandeltocht en Fietsdriedaagse. Zijn grootste hobby is Fortuna Sittard, waar hij thuis- en uitwedstrijden bezoekt.
Ralf vindt het erg leuk om sportief bezig te zijn, met name in wandelen en hardlopen kan hij zich goed uitleven. Daarnaast houdt hij van reizen maken met zijn vrouw Marja. In de vrije tijd die overblijft gaat hij graag op stap, bij voorkeur naar een speciaalbiercafé of tentfeest. 

Rick Coumans

Functie: Webmaster
Geboortedatum: 18 juni 1989
Woonplaats: Elsloo  

Rick is afgestudeerd aan de HEAO in Sittard, als bedrijfseconoom. Na zijn opleiding is hij gestart met Aha! Administratiekantoor, boekhoudingen en belastingzaken, Rick regelt het voor u.

Rik Hendrix

Functie: Voorzitter en Wagenbouwteam
Geboortedatum: 14 juli 1987
Woonplaats: Stein 

Rik werkt als klinisch perfusionist in het MUMC+ en werkt aan het behalen van het doctoraat. Hij is getrouwd met Fabiënne en is hartstikke trots op hun dochtertje Nova. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten of brengt een bezoekje aan het theater of het café. Ook reizen hoort bij de hobby’s.

Romy Zetsen - Gorissen

Functie: Kledingteam
Geboortedatum: 11 juni 1987
Woonplaats: Stein

Romy werkt als administratief medewerkster bij Jack Gorissen Bouwonderneming. Ze is getrouwd met Alex en samen zijn ze de trotse ouders van hun zoontje Levi (januari 2014) en hun dochtertje Kenna (oktober 2017). Hobby’s van Romy zijn; haar zoontje en dochtertje, sporten, de 2 mini-shetlanders Spooky en Serena, met hondje Spikey wandelen en afspreken met de groep en met vriendinnen.

Samantha Coumans - Schepers

Functie: Fietsdriedaagse en kledingteam
Geboortedatum: 25 oktober 1989
Woonplaats: Stein 

Samantha is werkzaam als Biotechnologisch analist bij ELDC BV in Kerkrade. In maart 2015 is zij de trotse mama geworden van Sophie. Ze woont samen met haar vriend Sander, dochtertje Sophie en hondje Duvel in het mooie Stein. In haar vrije tijd doe ze graag lezen, zwemmen, wandelen en knuffelen met haar kleine meisje en hondje Duvel. Andere hobby’s zijn uitgaan en leuke dingen doen met vrienden!

Sander Coumans

Functie: Bestuurslid en fietsdriedaagse
Geboortedatum: 23 maart 1987
Woonplaats: Stein

Sander is werkzaam als WTB engineer bij Budé Group in Maastricht. In zijn vrije tijd bezoekt hij zo veel mogelijk thuis- en uitwedstrijden van Fortuna Sittard. Daarnaast gaat hij graag fietsen en wandelen. Sinds maart 2015 is hij de trotse papa van Sophie. Samen met zijn vriendin Samantha en Sophie woont hij in het schitterende Stein. Veel plezier maken is zijn motto.

Saskia Bruijns - Buschmann

Functie: Inkopen optochten
Geboortedatum: 13 december 1986

Saskia is al lid van Sjpaspromotion sinds het ontstaan van onze vereniging. In 2009 is zij afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als vakgebied Gezondheidswetenschappen, Master of Mental Health. In maart 2010 is ze gaan werken als psychologe. Haar hobby's zijn schilderen, Zumba, lezen en gezellig samen zijn.

Sven Bruijns

Functie: Penningmeester en overige commissies
Geboortedatum: 16 oktober 1986
Woonplaats: Elsloo

Sven is vanaf het begin betrokken bij Sjpaspromotion. Hij werkt sinds 2006 bij Apotheek Voorzorg. Hij woont met zijn vrouw Saskia in Elsloo. Naast Saskia heeft Sven nog een grote passie in zijn leven: Fortuna Sittard. Hij bezoekt trouw alle thuiswedstrijden en ook bij uitwedstrijden is hij meestal te vinden.

Tim van Didden

Functie: Bestuur, wandeltocht, fietsdriedaagse & wagenbouwteam
Geboortedatum: 22 februari 1989
Woonplaats: Maasband 

Tim is als enige binnen Sjpaspromotion afkomstig uit De Maasband. Na te zijn afgestudeerd van de opleiding Innovation management aan de Technische Universiteit Eindhoven is hij in oktober 2014 begonnen als project manager bij TPO Displays in Heerlen. Zijn hobby's zijn o.a. fietsen en snowboarden, daarnaast drinkt Tim natuurlijk ook graag een biertje.

Ton Nijssen

Functie: Wagenbouwteam
Geboortedatum: 20 december 1985
Woonplaats: Elsloo 

Ton werkt als business consultant workplace & mobility voor ARP Nederland. Hij is getrouwd met Yvonne en samen zijn ze de trotse ouders van hun dochter Benthe die in juli 2017 is geboren. Ton is een grote fan van Fortuna Sittard. Andere hobby's zijn darten en klussen.

Yvonne Nijssen - Goossens

Functie: Kledingteam
Geboortedatum: 24 november 1989
Woonplaats: Elsloo

Yvonne werkt als docent pedagogiek binnen Leeuwenborgh. Ze is getrouwd met Ton Nijssen. In juli 2017 zijn ze de trotse ouders geworden van hun dochter Benthe. Naast de hele dag knuffelen en gek doen met Benthe, beschildert Yvonne speelgoedkisten en stoeltjes als geboorte en verjaardagscadeautjes voor Yvonne's Cadeautje.