Stem op Stichting Sjpaspromotion bij de Rabobank Clubkas Campagne

Geachte heer/mevrouw,

 

 

Zoals wellicht bekend organiseert Stichting Sjpaspromotion ieder jaar weer de Sjpaspromotion Fietsdriedaagse Elsloo en de Sjpaspromotion Wandeltocht.

De Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne.

Deze week gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. 

Iedere stem is geld waard, want voor iedere uitgebrachte stem ontvangen wij een bijdrage van de Rabobank aan onze clubkas.

Een bijdrage die onze stichting kan helpen in het blijven organiseren van eerdergenoemde evenementen.

Voor meer informatie over de Fietsdriedaagse Elsloo en de Sjpaspromotion Wandeltocht kunt u terecht op onze website: www.sjpaspromotion.nl

 

Mogen wij rekenen op uw stemmen en steun?

 

Rabobank leden mogen van 13 tot en met 26 april 2016, in totaal 5 stemmen uitbrengen met een maximum van 2 per vereniging/stichting.

Klanten van Rabobank Westelijke Mijnstreek die op 1 januari 2016 lid waren, ontvangen voor de stemperiode een bericht met een unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website www.spekjouwclub.nl

Op deze website vind u tevens aanvullende informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

 


Majorette Star Light

Ook Majorette Star Light uit Elsloo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Naast het verzorgen van straatparades en optochten heeft deze vereniging zich toegelegd op het deelnemen aan wedstrijden, waarbij majorette en twirl met diverse dansstijlen worden gecombineerd.

Omdat Stichting Sjpaspromotion ook andere verenigingen die een bijdrage leveren aan de samenleving een warm hart toedraagt, willen wij u vragen of ook Majorette Star Light mag rekenen op uw stem(men).

Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op de website van Majorette Star Light: www.starlight-elsloo.nl

 

Rock & Roll vereniging Double U

Ook Rock & Roll vereniging Double U uit Elsloo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Double U laat met dans, muziek, pettycoats en nostalgische Rock& Roll, de jaren ’50 herleven.

Omdat Stichting Sjpaspromotion ook andere verenigingen die een bijdrage leveren aan de samenleving een warm hart toedraagt, willen wij u vragen of ook Double U mag rekenen op uw stem(men).

Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op de website van Double U: http://members.home.nl/ad.nijssen/

 

 

Bent u lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan Stichting Sjpaspromotion, Majorette Star Light en Double U, bij deze clubactie van de Rabobank.

Namens bestuur en leden van Stichting Sjpaspromotion alvast hartelijk dank voor uw stemmen!