Terugblik fietsdriedaagse 2016

Terugblik fietsdriedaagse 2016

Stichting SjpasPromotion mag terugkijken op een geslaagd fietsdriedaagse weekend. Afgelopen weekend hebben ruim 1.000 fietsers deelgenomen aan de jaarlijkse familie fietsdriedaagse. Daarmee hebben we ons deelnemersaantal van vorig jaar weer overtroffen! De weergoden waren de organisatie ook dit jaar gunstig gezind. De week voorafgaand aan de fietsdriedaagse kenmerkte zich door buien en wisselvallig weer. In tegenstelling daartoe kon tijdens het fietsdriedaagse weekend volop worden genoten van de zon.

Op zaterdag zijn de fietsers naar Spaubeek gefietst. Op zondag voerde de fietstocht naar Neerharen, waar de fietsers in een schitterende omgeving konden genieten van een welverdiende kop koffie en een stukje vlaai, of van een broodje en soep. Op maandag wisten weer veel fietsers, meer dan vorig jaar, ons te vinden. Vanuit de startlocatie, het Maaslandcentrum in Elsloo, zijn zij via Berg aan de Maas naar de rustpost in Meeswijk (België) gefietst, waar werd gerust bij de schutterij. Vervolgens voerde de tocht via België terug naar Elsloo.

De organisatie mocht rekenen op de nodige complimenten van de deelnemers: de routes waren volgens hen duidelijk aangegeven door middel van pijlen. Ook gaven veel deelnemers aan dat ze, hoewel ze vaker fietsen in de regio, op plekken zijn geweest waar ze nog nooit hebben gefietst. Deze positieve reacties maken dat de organisatie alweer zin heeft in de fietsdriedaagse volgend jaar. Zien we u dan weer?

 

De fietsdriedaagse vindt plaats op 22, 23 en 24 juli 2017. Hopelijk tot dan!