Stem op Stichting Sjpaspromotion bij de Rabobank Clubkas Campagne

Stem op Stichting Sjpaspromotion bij de Rabobank Clubkas Campagne

  

Geachte heer/mevrouw,

  

Stichting Sjpaspromotion organiseert ieder jaar de Sjpaspromotion Fietsdriedaagse Elsloo. 

De Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven, onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne.

Deze week gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. 

Iedere stem is geld waard, want voor iedere uitgebrachte stem ontvangen wij een bijdrage van de Rabobank die ons kan helpen om de fietsdriedaagse te blijven organiseren. 

Dit jaar vindt de fietsdriedaagse plaats op 5,6 en 7 augustus. Iedere dag kunt u van 9.00 uur tot 15.00 uur vanuit het Maaslandcentrum in Elsloo 35 of 50 km gaan fietsen door zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.sjpaspromotion.nl

 

Mogen wij rekenen op uw stemmen en steun?

 Rabobank leden mogen van 10 tot en met 23 mei 2017, in totaal 5 stemmen uitbrengen met een maximum van 2 per vereniging/stichting.

Klanten van Rabobank Westelijke Mijnstreek die op 1 april 2017 lid waren, ontvangen voor de stemperiode een bericht met een unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website www.spekjouwclub.nl

Op deze website vind u tevens aanvullende informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Majorette Star Light

Majorette Star Light uit Elsloo doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Naast het verzorgen van straatparades en optochten heeft deze vereniging zich toegelegd op het deelnemen aan wedstrijden, waarbij majorette en twirl met diverse dansstijlen worden gecombineerd.

Omdat Stichting Sjpaspromotion ook andere verenigingen die een bijdrage leveren aan de samenleving een warm hart toedraagt, willen wij u vragen of ook Majorette Star Light mag rekenen op uw stem(men).

Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op de website van Majorette Star Light: www.starlight-elsloo.nl

 

Rock & Roll vereniging Double U

Ook Rock & Roll vereniging Double U uit Elsloo doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Double U laat met dans, muziek, pettycoats en nostalgische Rock& Roll, de jaren ’50 herleven.

Omdat Stichting Sjpaspromotion ook andere verenigingen die een bijdrage leveren aan de samenleving een warm hart toedraagt, willen wij u vragen of ook Majorette Star Light mag rekenen op uw stem(men).

Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op de website van Double U: http://members.home.nl/ad.nijssen/

 

Bent u lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan Stichting Sjpaspromotion, Majorette Star Light en Double U, bij deze clubactie van de Rabobank.

Namens bestuur en leden van Stichting Sjpaspromotion alvast hartelijk dank voor uw stemmen!