Stemt u op Sjpaspromotion bij Rabo ClubSupport?

Stemt u op Sjpaspromotion bij Rabo ClubSupport? 

 

Geachte heer/mevrouw,
   
Stichting Sjpaspromotion organiseert ieder jaar de Fietsdriedaagse Elsloo.  
De Rabobank Zuid-Limburg West steunt het verenigingsleven, onder andere met Rabo ClubSupport. Deze week gaat deze campagne weer van start en mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen.   
Iedere stem is geld waard, want voor iedere uitgebrachte stem ontvangen wij een bijdrage van de Rabobank die ons kan helpen om de Fietsdriedaagse Elsloo te blijven organiseren.  
Mogen wij rekenen op uw stemmen en steun?
Leden van de Rabobank ouder dan 12 jaar, mogen van maandag 4 oktober t/m maandag 25 oktober 2021 in totaal 5 stemmen uitbrengen, met een maximum van 2 per vereniging/stichting.
Voor de stemperiode ontvangen de leden van de Rabobank een bericht met een unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website:  
https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west
Op deze website vind u tevens aanvullende informatie over Rabo ClubSupport.
U vindt ons onder deelnemers door te zoeken op “Sjpaspromotion”.

 

Afgelopen augustus hebben wij, na een jaar afwezigheid weer een (aangepaste) fietsdriedaagse kunnen organiseren. Komend jaar hopen wij weer een fietsdriedaagse te kunnen organiseren inclusief gezellige rustposten, zoals u dat van ons gewend bent in de afgelopen jaren. De fietsdriedaagse zal plaats vinden in het weekend van 6, 7 en 8 augustus 2022.  
Iedere dag kunt u van 9.00 uur tot 15.00 uur vanuit het Maaslandcentrum in Elsloo 35 of 50 km gaan fietsen door zowel Nederlands als Belgisch Limburg.  
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.sjpaspromotion.nl
 
Omdat Stichting Sjpaspromotion ook andere verenigingen die een bijdrage leveren aan de samenleving een warm hart toedraagt, willen wij u vragen of ook Majorette Star Light en Rock & Roll vereniging Double U mogen rekenen op uw stem(men).
Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op de website van Majorette Star Light: www.starlight-elsloo.nl, en op de website van Double U: www.double-u-elsloo.nl
   
Bent u lid van de Rabobank, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan Stichting Sjpaspromotion, Majorette Star Light en Double U, bij deze clubactie van de Rabobank.
 
Namens bestuur en vrijwilligers van Stichting Sjpaspromotion alvast hartelijk dank voor uw stemmen, en graag tot ziens bij de Fietsdriedaagse Elsloo!